top of page

Opvangdieren

De kinderboerderij heeft een prachtig konijnenhotel, bekwame dierenverzorgers én hele lieve mensen van de dagbesteding die voor de dieren in dit hotel zorgen. Uw dier is bij ons dus in goede handen.

"Konijnen zijn zo lief en fluffy!"

- Rosalie

20170726_173159_edited.jpg

Vakantieopvang

De kinderboerderij beschikt over circa 20 hokken voor de vakantieopvang van konijnen en cavia's. 

 

Het is dus mogelijk om deze dieren op de kinderboerderij onder te brengen tijdens uw vakantie! Deze opvang is makkelijk en betaalbaar; geen gesleep met hokken, u hoeft uw buren niet te belasten met de zorg voor uw dier en uw dier is bij ons in goede handen.

 

De kosten voor het logeren bedragen €3,00 per dier per dag, heeft u twee (of meer) dieren bij elkaar in één hok dan kost het tweede (of volgende) dier €2,00. Twee konijnen samen kosten dus €5,00 per dag. Dat is inclusief voer en huisvesting, maar als u liever eigen voer meegeeft is dat uiteraard ook mogelijk.

 

Behalve konijnen en cavia’s kunnen ook kleine knaagdieren (zoals hamsters)  bij ons logeren, vraag  naar de voorwaarden.

PHOTO-2021-10-01-09-16-14.jpg

Afstand & herplaatsing

Het kan natuurlijk gebeuren dat mensen, om diverse redenen, hun huisdier moeten herplaatsen. Soms lukt dat via familie of vrienden, of via een advertentie, maar vaak ook niet.

 

Voor konijnen, cavia’s en kippen kan de kinderboerderij uitkomst bieden. In overleg en onder de voorwaarde dat er genoeg ruimte beschikbaar is, is het mogelijk om deze dieren bij ons onder te brengen. Ze blijven dan niet op de kinderboerderij, maar wij zoeken er weer een nieuw huisje voor.

 

Let op, voor deze service gelden de volgende voorwaarden:

-het dier moet in goede gezondheid verkeren;

-er moet een afstandsverklaring getekend worden;

-we vragen een bijdrage* in de kosten:

*konijn/cavia vrouwelijk €15,00

*konijn/cavia gecastreerd €15,00 

*konijn/cavia mannelijk intact €25,00 

*hennen €7,50 

*hanen nemen wij niet aan

bottom of page